GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Tahsin Yentur İlkokulu

Okulumuzda uygulanan 8.eTwinning Projesi ''RESFEBE İLE KELİME HAZNEMİ GELİŞTİRİYORUM'' Başlıyor

Okulumuz 1/C Sınıf Öğretmeni Selahattin YAPICIOĞLU'nun kurucusu olduğu ''Resfebe ile Kelime Haznemi Geliştiriyorum'' Projesi başlıyor

On ulusal ortağı olan proje de amaç; pandemi sürecini evde geçiren öğrencilerimizin bu süreyi verimli ve yaratıcı düşünme yeteneklerini geliştirerek geçirmelerini sağlamaktır.

Proje sayesinde öğrencilerimiz harfrlere,sayılara ve renklere farklı açılardan bakabiliyorlar.

Proje ile öğrencilerimizin doğru ve çabuk karar verme yetilerini geliştirmek;

kendisini ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak;

merak duygularını geliştirerek araştırmalara sevk etmek;

dil gelişimlerine katkıda bulunmak ve görsel zekalarının gelişmesini sağlamak hedeflenmektedir.

Öğretmenimiz Selahattin YAPICIOĞLUNU eTwinning projesi ile okulumuza kattığı değer ve nitelikten dolayı kutlar başarılarının devamı dileriz.

21-12-202011-11-2020

Yayın: 21.12.2020 - Güncelleme: 27.12.2021 11:09 - Görüntülenme: 661