GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Tahsin Yentur İlkokulu

Okulumuzda yeni bir projemiz daha hayata geçiyor eTwinning projemiz

Okulumuz öğretmenlerinden  Fırat YAMAN'ın kuruculuğunu üstlendiği ve 2/H  Sınıf ögretmenimiz Betül CEYLAN PAYLAR tarafından da uygulanmaya başlanan "Kitapların Gücü Adına" adlı e-twining projemiz  . Türkiye'den  10 ortağın iştirak edeceği ; Azerbaycan'dan 1 kişilik proje ortağımızın da yürüteceği projede öğrencilerimizin kitaplarla dost olabilmesi , kitap okumayı hayatlarının merkezine alabilen ve bu alışkanlığı kararlı bir şekilde ömrü boyunca sürdürebilen bireyler yetiştirilmesi hedeflenmiştir .

Bu proje ile öğrencilerimizin proje kazanımlarını kararlılıkla yaşamlarının her evresine tatbik edebilecek uygulama becerilerine sahip olmaları hedeflenmektedir.

Fırat YAMAN'a ve Betül CEYLAN PAYLAR'a emeklerinden dolayı ve okulumuz niteliğinin gelişimine katkılarından dolayı teşekkür eder ; başarılarının devamını dileriz.

02-11-2020

Yayın: 02.11.2020 - Güncelleme: 27.12.2021 11:11 - Görüntülenme: 659