GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Tahsin Yentur İlkokulu

Tahsin Yentur İlkokulu

Şahintepe Mah. Karataş 2.Bölge 133399 Nolu Sok. No8 Şahinbey/GAZİANTEP
Vizyon
Gaziantep’in en KALİTELİ, Her alanda LİDER ve ÖNCÜ, Modern çağın MODEL insanını yetiştiren MARKA ilkokulu olmak,
Misyon
Misyonumuz;  Gaziantep ve Türkiye’nin geleceğini belirleyen nesiller yetiştiren,  Okulunu seven ve sahiplenen,  Geçmişini unutmadan bugünü layıkıyla yaşayan, yaşamaya değer yarınlar hedefleyen  Yerel değerlere bağlı , evrensel değerlere açık,  Bilgi teknolojilerini ve bilgiye ulaşma yollarını bilen; bilgiyi-teknolojiyi yerinde ve zamanda kullanabilen,  Sevgi , saygı , huzur dolu bir öğrenci potansiyeline sahip,  Yeteneklerinin farkında olan,  Özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen,  Kendisiyle , akranlarıyla , ailesi , ait olduğu toplumla barışık ve onları mutlu edebilen sağlıklı bireyler yetiştirmek.
Okulumz 2011-2012 eğitim öğretim yılında SBS Şahinbey ilçe 2. si olmuştur.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :İkili
Toplu taşıma araçlarıyla kolaylıkla ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri
Gaziantep´in Güneybatısında Karataş 2.Bölge olarak bilinen Şahintepe Mahallesi 133399.nolu sok. No:8 Şahinbey/GAZİANTEP
Merkez
Proje Çalışmaları