GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Tahsin Yentur İlkokulu

Ekm

Şahinbey İlçe Milli Eğitm Müdürümüz Sayın Erdal KILINÇ 02/10/2019 tarihinde okulumuzu ziyaret ettiler.Okulumuz tüm birimlerini okul müdürümüz Murat AYTURAZ, müdür yardımcılarımız Mustafa EDEMEN ve Kemal BİLGİÇ refakatinde yerinde inceleyen Sayın Erdal KILINÇ öğretmenler odasında öğretmenlerimizle sohbet ederek eğitim adına okulumuzdan beklentilerini ifade ettiler.

Şahinbey İlçe Milli Eğitm Müdürümüz Sayın Erdal KILINÇ  okulumuzda uygulanan projeler ve uygulamalar hakkında bilgi alarak; spor sahamızda öğrencilerimizle sohbet ettiler.

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erdal KILINÇ ,okul müdür yardımcımız Kemal BİLGİÇ tarafından uygulanan "Havai Köklendirme Yöntemi" hakkında bilgi alarak sonuç veren çalışmaları yerinde incelediler.

Bahçe Uygulama projemizde ki 4/İ sınıf öğretmenimiz Burcu YAMAN tarafından çiçek yetiştirme faaliyetlerini inceleyen Sayın Müdürümüz tekerlekler içinde yetiştirilen çiçek tohumları faaliyetini başarılı bularak her öğrencinin yapabileceği bir etkinlik olduğunu belirterek teşekkürlerini ifade ettiler..

Daha sonra Şht.Abdulkadir BAHÇE adını verdiğimiz kütüphanemizde incelemelerde bulunan Şahinbey İlçe Milli Eğitm Müdürümüz Sayın Erdal KILINÇ beğenilerini ifade ederek görevlilere yapılan çalışmalarda emeği geçen idareci , öğretmen ve çalışanlarına teşekkür ettiler.

Bu nazik ziyaretlerinden ötürü  Şahinbey İlçe Milli Eğitm Müdürümüz Sayın Erdal KILINÇ'a teşekkürlerimizi sunarken çalışmalarında sonsuz başarılar dileriz.